Need Help RedMi2 wt88047



  • I am porting ubuntutouch to my device redmi2 (wt88047)

    I successfully compiled it:
    Halium-boot.img
    System.img

    I installed the armff rootfs to my phone using the rootfs installation script from the official documentation.
    And use fastboot to brush into the halium-boot.img

    But the startup failed:

    my enlish is poor

    the devices dmesg:

    [    7.051321] initrd: Adding bind-mounts to /root/etc/fstab
    [    7.628872] initrd: checking fstab /root/var/lib/lxc/android/rootfs/fstab* for additional mount points
    [    7.662726] initrd: checking mount label cache
    [    7.663492] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/cache as /root/android//cache
    [    7.679053] initrd: checking mount label persist
    [    7.679888] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/persist as /root/android//persist
    [    7.690616] initrd: checking mount label boot
    [    7.691385] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/boot as /root/android//boot
    [    7.693026] mount: mounting /dev/disk/by-partlabel/boot on /root/android//boot failed: No such device
    [    7.699172] initrd: checking mount label recovery
    [    7.700007] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/recovery as /root/android//recovery
    [    7.701570] mount: mounting /dev/disk/by-partlabel/recovery on /root/android//recovery failed: No such device
    [    7.707638] initrd: checking mount label misc
    [    7.708399] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/misc as /root/android//misc
    [    7.709959] mount: mounting /dev/disk/by-partlabel/misc on /root/android//misc failed: No such device
    [    7.716597] initrd: checking mount label config
    [    7.717353] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/config as /root/android//persistent
    [    7.718525] mount: mounting /dev/disk/by-partlabel/config on /root/android//persistent failed: No such device
    [    7.725049] initrd: checking mount label modem
    [    7.725861] initrd: mounting /dev/disk/by-partlabel/modem as /root/android//firmware
    [    7.743900] initrd: checking mount label mmc_host*
    [    7.750364] initrd: checking mount label msm_hsusb*
    [    7.756857] initrd: checking mount label zram0
    [    7.757749] initrd: mounting /dev/zram0 as /root/android/none
    [    7.758989] mount: mounting /dev/zram0 on /root/android/none failed: No such device
    [    7.760091] initrd: moving Android system to /android/system
    [    7.766635] mount: mounting /root/android/system/lib/modules on /root/lib/modules failed: No such file or directory
    [    7.768190] Begin: Running /scripts/local-bottom ... done.
    [    7.768408] done.
    [    7.778177] Begin: Running /scripts/nfs-bottom ... done.
    [    7.778569] Begin: Running /scripts/init-bottom ... done.
    [    7.792246] run-init: opening console: No such device
    [    7.792421] Target filesystem doesn't have requested /sbin/init.
    [    7.793377] run-init: opening console: No such device
    [    7.794427] run-init: opening console: No such device
    [    7.795883] run-init: opening console: No such device
    [    7.796960] run-init: opening console: No such device
    [    7.798001] run-init: opening console: No such device
    [    7.799761] No init found. Try passing init= bootarg.



Log in to reply
 

Looks like your connection to UBports Forum was lost, please wait while we try to reconnect.