Problem porting to MX4 Ubntu edition



  • Hi
    How do I know if my upgrade to UBports has been successful.
    I have used the Magic Tool to upgrade and after thinking I had bricked my phone for an hour or so I now have a fresh installation of Ubuntu Touch. It looks exactly the same as it did before and all works well but I cannot see any reference to it being the UBports upgrade.
    Some of the outputs in the terminal window said failed so there is an element of doubt in my mind that I have been successful.



  • I asked me the same question. The only thing i found is the ubports logo i can see on the bootscreen.



  • Hi Stefan
    Thanks for the answer, I can't see any logo so I guess no upgrade just a reinstall. I have the problem that I can't mount my MX4 which is probably why it didn't upgrade. I guess I must fix that problem before moving onto another attempt to upgrade.
    I can't install the UBports store which I assume is another sign that I have been unsuccessful.



  • GoGG to Settings > About if it says Ubuntu 15.04 (OTA 1) it's UBports



  • Thanks for the replies.
    No Logo on start up and still OTA15 so I am still on the old Ubuntu Touch I guess.
    Maybe I'll try using a Windows computer instead unless anyone can tell me how to get my Ubuntu 17:04 to mount my phone.



  • @Ignorance said in Problem porting to MX4 Ubntu edition:

    Thanks for the replies.
    No Logo on start up and still OTA15 so I am still on the old Ubuntu Touch I guess.
    Maybe I'll try using a Windows computer instead unless anyone can tell me how to get my Ubuntu 17:04 to mount my phone.

    Try the other method.



  • 0_1504988902807_screenshot20170909_174335300.png

    these are the information i get from my phone


Log in to reply
 

Looks like your connection to UBports Forum was lost, please wait while we try to reconnect.