UBports Robot Logo UBports Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search
    • Register
    • Login

#VyzkoušenoZaVás - #PilsenBike

Scheduled Pinned Locked Moved Mikromobilita CZ/SK
    bikeplzeňkolemplznekolovyzkousenozavas
    2 Posts 2 Posters 0 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • schmaker@schmaker.euS This user is from outside of this forum
      schmaker@schmaker.eu
      last edited by

#VyzkoušenoZaVás - #PilsenBike

#Plzeň rozjela v rámci #PMDP #bike sharing, takže si #eKolo může půjčit kdokoliv, kdo má v kapse kreditku.

Vypůjčit si a vracet je možné na hromadě stanovišť, nefunguje to jako třeba #KolemPlzně, kde to můžete nechat úplně kdekoliv (a často to lidé nedělali úplně na vhodných místech).

#Kolo, který jsem si půjčil já bylo v ucházejícím stavu, platba naprosto bez problémů, zásadní potíž byl poškozenej zvoneček, kterým nešlo zvonit, což je na smíšených stezkách zlo.

Jinak to jen krapet vrže v řízení, jízda je v pohodě, ale samozřejmě je to těžký, takže rychlejší jízda nepřipadá v úvahu. Výbornej je jednoduchej displej ukazující stav baterky, cenu zápůjčky a vzdálenost a směr k nejbližšímu stanovišti, kde kolo můžete nechat. Displej jsem zkoušel vyfotit, ale flickruje, takže je na fotce vidět prd 😁

Cenovka 1 Kč za minutu je celkem odpovídající a na trase, kterou jsem potřeboval urazit mě vyšlo kolo přesně o jednu korunu dráž, než by mě vyšlo MHD.

4/5, doporučuji 😀

@micromobilita

pmjv@snac.lab8.czP 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • pmjv@snac.lab8.czP This user is from outside of this forum
        pmjv@snac.lab8.cz @schmaker@schmaker.eu
        last edited by

a jak to teda funguje s platbou? odečítá ti to peníze, dokud ho nezaparkuješ tam kde musíš?

CC: @micromobilita@schmaker.eu
        1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
        • First post
          Last post